категорії: блоґ-запис

У Львові буде могильник до Євро-2012

грипозна творчістьСьогодні вночі Львівська санітарноепідеміологічна служба проводитиме будівельні роботи з подудови спеціального могильника відстійника в якому зберігатимуться трупи померлих від свинячого грипу. Інформація перевірена – якщо придивися, то в напрямку за Рясне-2 можна помітити спалахи вогню. Крім того тамтешня територія оточена армійськими спецпідрозділами.
За інформацією з достовірних джерел стало відомо, що для припинення епідемії грипу розглядається варіант скидання на Львів нейтронної бомби. З метою економії спершу хотіли використати звичайну термоядерну, але до уваги взяли те, що Львів є в списку спадщини ЮНЕСКО. Вступати в конфронтацію з цією організацією не хотів ніхто, тому вирішили використати бомбу нейтронну. Одним мільярдом в бюджеті більше, одним менше не так важливо, самі розумієте.
Варіант з нейтронною бомбою остаточно не затверджений але дуже ймовірний, тому з центру вже виїхала група спеціалістів для роботи в зоні слабкого радіактивного зараження та техніка призначена для збирання трупів з вулиць.
Можете не хвилюватися – до Євро 2012 радіаційний фон прийде в норму і ніщо не завадить святу спорту
Передайте інформацію своїм друзям і колегам – нехай не хвилюються, епідемія наближається до кінця.

(с) http://sikorscki.livejournal.com/